Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Σποτάκια κατά της αποχής

Το υπουργείο Εσωτερικών σε μια προσπάθεια να μειώσει την αποχή στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές δημιούργησε μια καμπάνια που σαν σύνθημα έχει «Κάθε ψήφος, μία επιλογή για το αύριο».
Στις ευρωεκλογές το ποσοστό αποχής άγγιξε το 48% και σαν στόχος αυτής της καμπάνιας είναι να μειωθεί η αποχή.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών τα αποτελέσματα των εκλογών θα ξεκινήσουν με τη δύση του ηλίου ενώ γύρω στις 9.30-10.00 μ.μ. θα έχει ανακοινωθεί περίπου το 20% του εκλογικού αποτελέσματος.
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ: Σε αυτές τις εκλογές οι ετεροδημότες θα ψηφίσουν εκεί όπου άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα και κατά τις ευρωεκλογές.
ΑΠΟΨΗ: 1) 48% αποχή, τρελό ποσοστό για τα ελληνικά δεδομένα.
2) ΜΑΚΑΡΙ να φτάσει στα 60% η αποχή, για να δούνε μερικοί πολυθρονάτοι τι εστί μπουλκουμές.
3) Εδώ είπαμε να κάνουμε οικονομία και ο υπηρεσιακός υπουργός μας τα πετάει λες και είναι μαρουλόφυλλα, Ε …. Συγκρατήσου υπηρεσιακός είσαι.
4) Δηλαδή άμα λέω άμα δω το σποτάκι ή το ακούσώ λες να πάω να ψηφίσω.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ αφίσταμαι και εμένα να αντιδράσω έτσι όπως μπορώ απέναντι σε εσάς είτε είστε κληρονόμοι είτε είστε σε μια άλλη χώρα είτε σε μια άλλη εποχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: