Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Με χρώματα τούρτας κατά των διαδηλωτών η ΕΛ.ΑΣ.


Η ΕΛ.ΑΣ. σε μια κίνηση ματ κατά των διαδηλωτών αγόρασε από εταιρία του Ισραήλ ένα τύπου αυτοκίνητο που θα ρίχνει χρώμα τούρτας κατά των διαδηλωτών για να τους μαρκάρει κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Είδη γίνονται δοκιμές στην Αμυγδαλέζα για την αποτελεσματικότητα του συστήματος όπου τον ρόλο των διαδηλωτών υποδύονται αστυνόμοι.
Η τιμή του εν λόγου αυτοκινήτου τύπου αύρα στοίχισε 350000€ ενώ έχει την δυνατότητα να εκτοξεύει και νερό.
Η ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε ότι είναι «μια ακίνδυνη ουσία που χρησιμοποιείται από τους... ζαχαροπλάστες για να δίνει χρώμα στα γλυκά και στις τούρτες» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. ήταν η χρήση όπλων που θα έριχναν σφαιρίδια χρώματος όπως το παιχνίδι paintball.
ΑΠΟΨΗ: 1) ΧΑΧΑΧΑ Για πολλά γέλια
2) 350000€ βρε τούρτες να τους ρίχνατε πιο φτηνά θα σας έβγαινε άσε που θα γλυκαίναμε και τα καημένα τα παιδιά το πολύ πολύ να παθαίνανε ζάχαρο.
3) Ήθελα να ήμουν σε μια μεριά να έβλεπα τις δοκιμές και σε ρόλο κομπάρσων οι αστυνομικοί ΧΑΧΑΧΑ.
4) Τελικά έχουμε φτάσει στα όρια της κωμωδίας σε αυτή την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: