Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αδίστακτοι ληστές τράπεζας τραυμάτισαν ανήλικο κορίτσι

Μετά από ληστεία που διέπραξαν σήμερα το πρωί σε τράπεζα στην Καλλιθέα (Αττικής) δύο αδίστακτοι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έκαναν χρήση του όπλου τους πυροβολώντας τέσσερις φορές στον αέρα ενώ με την απειλή των όπλων προσπάθησαν να αρπάξουν το ΙΧ αυτοκίνητο ενός πατέρα που μετέφερε την ανήλικη κόρη του στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.
Ωστόσο ο οδηγός αντέδρασε φοβούμενος της ζωής για το παιδί του και σαν αποτέλεσμα είχε τον πυροβολισμό του ιδίου διαπερνώντας η σφαίρα τον ώμο του και τραυματίζοντας στην κοιλιακή χώρα την κόρη του που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.
Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε όπου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και η κατάστασή του ελέγχεται σύμφωνα με τους γιατρούς. Ενώ ο πατέρας είναι ελαφρά τραυματισμένος και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
ΑΠΟΨΗ: 1) Από ότι ξέρω οι τράπεζες έπρεπε να είχαν το καινούργιο σύστημα για της πόρτες για την καθυστέρηση ή την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. Η συγκεκριμένη το είχε?
2) Είναι το πολλοστό γεγονός που ληστές προσπαθούν να πάρουν ΙΧ ή όμηρο. Γίναμε Chicago σε αυτή την χώρα.
3) Έτσι είναι όταν ο κόσμος πεινάει και ληστείες θα κάνει και θα πυροβολήσει στην απελπισία του όλα θα τα σκεφτεί.
4) Το μόνο που εύχομαι είναι περαστικά στην μικρούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: