Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες στην Εύβοια


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν περιοχές του νομού Ευβοίας (οι δήμοι Κηρέως, Μεσσαπίων, Διρφύων, Αμαρυνθίων Ν.Αρτάκης, Χαλκιδέων, Αυλίδας, Ανθηδόνος, Ληλαντίων, Ερέτριας, Ταμυναίων, Δυστίων, Αυλώνος, Κονιστρών και Κύμης.), λόγω των καταστροφικών πλημμύρων οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε έναν 40χρονο αστυνομικό που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και παρασύρθηκε από χείμαρρο ενώ προκάλεσαν και πολύ μεγάλες καταστροφές.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με σκοπό να καταγραφούν τα προβλήματα για να δοθούν αποζημιώσεις και να δοθούν κατευθύνσεις για την αποκατάσταση της περιοχής στο δημαρχείο του Δήμου Ληλαντίων, παρουσία του υπηρεσιακού υ. Εσωτερικών, του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, του ΓΓ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του νομάρχη Ευβοίας και δημάρχων καθώς και ο υ. Τουριστικής Ανάπτυξης και βουλευτές όλων των κομμάτων.
ΑΠΟΨΗ: 1) Φαντάζομαι όλους τους πολίτες που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους να λένε στα κανάλια ότι φταίει η πολιτεία, ο δήμαρχος και όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιου που κλείσανε κάθε ποτάμι, χείμαρρο, ρυάκι για την μεζονέτα τους.
2) Ναι, η πολιτεία φταίει γιατί δεν βγάζει της μπουλντόζες να πάει να γκρεμίσει όλα αυτά τα αυθαίρετα παρά φοβάται μην χάσει κανένα ψήφο, και εγώ να πληρώνω στον καθένα αποζημίωση για τις δικές του ΜΑΛ#$%#.

Δεν υπάρχουν σχόλια: