Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Παρενόχληση ελικοπτέρου της Λετονίας από την Τουρκία



Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι στο προγράμματος FRONTEX ένα ελικόπτερο Α-109 της Λετονίας
δέχτηκε εκπομπή στον ασύρματο από τουρκικό ραντάρ να απομακρυνθεί από την περιοχή, ενώ επιχειρούσε επιτήρηση συνόρων για παράνομους μετανάστες στο Φαρμακονήσι.
Από μεριάς Υπ. Εξωτερικών δόθηκαν οδηγίες στον Έλληνα πρέσβη στην Τουρκία για εξηγήσεις.
Από μεριάς ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος του ανάφερε: «Πολλές φορές οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δείχνουν μια αδυναμία κατανόησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Τώρα είναι μια ευκαιρία για να καταλάβουν ότι δεν υπερβάλουμε και δεν κινδυνολογούμε, καθώς και ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας στην περιοχή είναι απαράδεκτη»
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ: FRONTEX σημαίνει “Ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά” και σαν σκοπό έχει να συντονίζει την επιχειρησιακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών στον τομέα της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων• επικουρεί τα κράτη μέλη στην εκπαίδευση των εθνικών συνοριακών φυλάκων, μεταξύ άλλων με την καθιέρωση κοινών προδιαγραφών εκπαίδευσης · πραγματοποιεί αναλύσεις κινδύνου · παρακολουθεί τις εξελίξεις των ερευνών σχετικά με τον έλεγχο και την επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων · επικουρεί τα κράτη μέλη σε περιπτώσεις που απαιτείται αυξημένη τεχνική και επιχειρησιακή συνδρομή στα εξωτερικά σύνορα · και παρέχει στα κράτη μέλη την αναγκαία στήριξη για την οργάνωση κοινών επιχειρήσεων επαναπατρισμού.
ΑΠΟΨΗ: 1) Βρε τους καημένους τους Λετονούς τι πάθανε. Εμείς τα νιώθουμε στο πετσί μας πολλά πολλά χρόνια.
2) Πιστεύω ότι η Τουρκία η ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν την καλύτερη εξωτερική πολιτική. Τα ακούς κ. Μπακογιάννη εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να σκύβουμε το κεφάλι μας και να διώχνουμε κανένα Αρχηγό του Στρατού.
ΒΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: