Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επεισόδια στα Εξάρχεια


Εχθές λίγο μετά τις 20:30 στην περιοχή των Εξαρχείων σημειώθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ομάδες διαδηλωτών.
Ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες εναντίον του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων και έστησε αυτοσχέδια οδοφράγματα, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σύμφωνα με την αστυνομία ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ διαδηλωτών και διμοιρίας των ΜΑΤ σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.
ΑΠΟΨΗ: 1) Τα καημένα τα παιδιά ήθελαν να δοκιμάσουν το νέο όχημα της αστυνομίας που πετάει (χρώμα από) τούρτες. Λυπηθήκανε τους καημένους τους αστυνομικούς που τους παριστάνουν.
2) Σαν τον σκύλο με την γάτα τρώγεστε εκεί στα Εξάρχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: