Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

67 άτομα στην δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου


Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα αποφάσισε την παραπομπή 67 προσώπων γνωστούς επιχειρηματίες, χρηματιστές, τραπεζικούς υπαλλήλους, αλλά και 49 επενδυτών στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από οκτώ χρόνια μετά τον πρώτο σχηματισμό δικογραφίας για τις «μετοχές φούσκες» του Χρηματιστηρίου.
Τα 67 άτομα παραπέμπονται για τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
ΑΠΟΨΗ: 1) Πολιτικούς δεν είδα ή δεν συμμετείχαν αυτοί καθόλου?
2) Οκτώ χρόνια και βγαίνει τώρα ΜΑΛΙΣΤΑ !!!!
3) Για να δούμε, πόσοι πιστεύεται από του 67 ότι βρίσκονται στην Ελλάδα?
4) Θα μου πεις τι φταίνε και αυτοί, κορόιδα ψάχνανε και βρήκανε κάποιους Ελληνάρες που από εκεί που βοσκάγανε τα πρόβατα τους ή κάποιες κυράδες με φακιόλι και με κατσαρόλα γίνανε επενδυτές και την άλλη μέρα δια μαγείας μιλάγανε για το Nikkei ή για το Dow Jones.
ΜΗΝ ΧΕΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: