Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

Χ. Μαρκογιαννάκης - Να απαγκιστρωθούν οι αστυνομικοί από τη δημόσια διοίκηση


Στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΛΑΣ στην ΔΕΘ Ο αναπληρωτής υ. Εσωτερικών Χ. Μαρκογιαννάκης που είναι αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης δήλωσε ότι «Εάν η δημόσια διοίκηση δεν έπαιρνε ένα κομμάτι της δραστηριότητας των Ελλήνων αστυνομικών τα πράγματα θα ήταν καλύτερα από πλευράς αστυνόμευσης» και συνέχισε «βλέπουμε ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων αστυνομικών να ασχολούνται με καθήκοντα αλλότρια από εκείνα για τα οποία εκπαιδεύτηκαν. Π.χ. βλέπουμε να εκδίδονται διαβατήρια, να τυπώνονται άδειες οδήγησης, βλέπουμε επιδόσεις και εντάλματα δικαστηρίων, πολεοδομικούς και υγειονομικούς ελέγχους και όλα αυτά που θα έπρεπε το άλλο μεγάλο κομμάτι της δημόσιας διοίκησης να τα κάνει, καλείται η ΕΛΑΣ να προσφέρει σ' όλους αυτούς τους τομείς. Εάν δεν αφιέρωναν χρόνο και δράση πάρα πολλοί αστυνομικοί, σ' αυτούς τους τομείς, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα»
ΑΠΟΨΗ: 1) Έλα βρε ….. τώρα το καταλάβατε.
2) Τι σας έπιασε όλους στη ΔΕΘ και σκεφτόσαστε.
3) Κύριε υπουργέ και από τους δημοσιογράφους και από τους αθλητές να του βγάλετε τους αστυνομικούς εάν δεν το ξέρεται.
4) Α! και καμιά εκπαιδεύσει που και που καλό είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: