Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Οπλοστάσιο στη Βουλιαγμένη

Το Λιμενικό και με την βοήθεια ενός πυροτεχνουργού του Πολεμικού Ναυτικού εντόπισαν στην περιοχή του Λαιμού Βουλιαγμένης 46 φυσίγγια, 6 χειροβομβίδες, τέσσερις πυροσωλήνες εκτόξευσης βλημάτων, πέντε πυροκροτητές και έναν όλμο ενώ εξουδετερώθηκε και μία από τις χειροβομβίδες που ήταν ενεργή.
Το Λιμενικό έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποιήσει που είχε από την Αστυνομία όταν αυτή δέχτηκε ένα τηλέφωνο από έναν άγνωστο ο οποίος κατήγγειλε ότι είδε ένα ύποπτο άτομο να πετάει ένα δέμα στη θάλασσα.
Ο οπλισμός μετά την περισυλλογή του μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνδέεται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση.
ΑΠΟΨΗ: 1) Κρύψτε τα, πετάξτε τα, θάψτε τα, έρχεται η Αντιτρομοκρατική.
2) Και καλά ένας άγνωστος τηλεφώνησε, ΜΠΟΥΡΔΕΣ, αυτός που τα είχε κριμένα πήρε τηλέφωνο. Πάλι καλά, το φαντάζεστε να βούταγε κανείς και να τα έπαιρνε μαζί του. Γιατί την έχουμε και αυτή την βλακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: