Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ - Οικολόγοι Ελλάδος ίσον ένα ?


Συνάντηση με τους Οικολόγους Ελλάδος, υπό τον κ. Κ. Παπανικόλα, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης.
Μετά την συνάντηση, ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις:
Γ. Καρατζαφέρης: «Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία…..»
Κ. Παπανικόλας: «Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη για την εκλογική σύμπραξη, αλλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, αλλά γενικός υπεύθυνος. Έτσι βλέπω την θέση μου σαν υπεύθυνος να συμβάλλουμε στην διάσωση της Ελλάδος που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει τον έσχατο κίνδυνο…..»

ΑΠΟΨΗ: Πριν κάνετε συμφωνία κ. Καρατζαφέρη να εντάξετε το κόμμα των Οικολόγων Ελλάδος είδε κανένας από εσάς τι λένε στο sites του?
Έτσι απλά για να γνωρίζεται:
1)
Στο κάλεσμα δράσης, στην Παράγραφος 9. Όχι στη βία, στους πολέμους, τους στρατούς, την υποχρεωτική θητεία, τους εξοπλισμούς, τα όπλα.
2) Απαράδεκτες Οι Εξαγγελίες Του Υπουργού Άμυνας - Είμαστε Ενάντια Στην Στρατιωτικοποιήσει Της Νεολαίας. Όπου υπογράφουν και Οικολόγοι Ελλάδος.

ΑΠΟΡΙΑ: Το κάνατε για τις οικολογικές σας συνειδήσεις ή βάλε όποιον να ‘ναι γιατί πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπούμε στην Βουλή και με μεγάλο ποσοστό?

Δεν υπάρχουν σχόλια: