Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Φωτιά στα μπατζάκια στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας


Το 23σέλιδο πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζής το οποίο παραδόθηκε χθες το πρωί στον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη επιρρίπτει βαριές ευθύνες στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κυρίως στον αρχηγό και τον υπαρχηγό του Σώματος.
Κάνει λόγο για «ασυνεννοησία, αναποτελεσματικότητα, κακό συντονισμό των δυνάμεων και έλλειψη σχεδιασμού», και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά δεν λειτούργησαν ως όφειλαν κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην Αττική και ιδιαίτερα την Παρασκευή η οποία υποτιμήθηκε με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί και το Σαββάτο να έχει κάψει τεράστιες εκτάσεις ενώ σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση λόγω έλλειψης συντονισμού των πυροσβεστικών αεροσκαφών να πάνε.
ΑΠΟΨΗ: 1) Τι έγινε βρε παιδιά αρχίζει να δουλεύει το σύστημα? Μάλλον πρέπει να κάνουμε κάθε μήνα εκλογές.
2) Τα είπαμε, δεν τα είπαμε «εκπαίδευση για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε δάση»
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Ιδιοκτήτης έκτασης ετών 59 έκαψε την ανατολική Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια: