Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 3


ΝΔ: Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινώσει στον πρωθυπουργό η Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη. Στους λόγους που θα επικαλείται για την μη υποψηφιότητας είναι ότι θέλει να συμβάλει στην ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ.
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναλαμβάνει για την προεκλογική περίοδο ως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
ΠΑΣΟΚ: Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε στον κ. Γ. Παπανδρέου ο Αλέκος Παπαδόπουλος αναφέροντας «Παραμένω απλό μέλος του Κινήματος και εύχομαι στην παράταξή μου καλή επιτυχία».
ΚΚΕ: Σε συνέντευξη Τύπου η Γ.Γ. του ΚΚΕ κα. Αλέκα Παπαρήγα έθεσε τον λαό «πανστρατιά για την υπερψήφιση του ΚΚΕ» ενώ τόνισε ότι «Έρχεται θύελλα νέων αντιλαϊκών μέτρων, είτε γίνει κυβέρνηση η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ» ενώ συνεχίζοντας είπε ότι «αυτές οι εκλογές μπορούν να φέρουν κέρδος στο λαό και να τον κάνουν δυνατό, άρα και ικανό να αντιμετωπίσει την επίθεση, μόνο με μία προϋπόθεση: Ότι θα καταφέρει ισχυρό πλήγμα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα θα βγάλει δυνατό από τις κάλπες το ΚΚΕ» και τελειώνοντας είπε «αν εκφραστούν με βάση τα συμφέροντα και τη συνείδησή τους εργατικά, λαϊκά στρώματα που είναι υποψιασμένα και ξέρουν πως και τα δύο κόμματα κινούνται στην ίδια κατεύθυνση».
Η κα. Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε τους Οικολόγους Πράσινους και το ΛΑΟΣ ότι «παζαρεύουν τη συμμετοχή σε αντιλαϊκή κυβέρνηση» ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτήρισε «αφερέγγυο 100%».
ΛΑΟΣ: Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στον νομό Θράκης θέλοντας όπως τόνισε να δώσει απάντηση στην τουρκική υποψηφιότητα
ΣΥΡΙΖΑ: Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος. Στην απόφαση του κ. Αλαβάνου πηγές προσκείμενες στην ηγεσία του ΣΥΝ δήλωσαν: «Επιθυμούμε να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως όλα τα στελέχη μας».Η ανανεωτική πτέρυγα συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη την προσεχή Τρίτη (08/09/09) στην Αθήνα στις 18:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλ. Καραϊσκάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: