Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 7



ΝΔ: Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκος ανάφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «κρυφή ατζέντα» για την επίλυση του Σκοπιανού χρησιμοποιώντας δηλώσεις του κ. Α. Λοβέρδου ότι «H Ν.Δ. μετέτρεψε ένα θέμα διαφοράς με τη γείτονα για το θέμα του ονόματος σε ένα θέμα καθολικής αντίθεσης με τα Σκόπια. Αν γίνουμε κυβέρνηση θα εξαφανίσουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θα περιορίσουμε αυστηρά τις διαφορές μας στο θέμα του ονόματος και θα αναπτύξουμε σχέσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας».Ο κ. Κ. Καραμανλής σε ομιλία του σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήλωσε ότι «Ο δύσκολος και υπεύθυνος δρόμος που θα φέρει αποτελέσματα στην μάχη απέναντι στην διεθνή κρίση και ο εύκολος και ανεύθυνος δρόμος που θα φέρει μόνο αδιέξοδα» και συνεχίζοντας είπε ότι «Αξίζει να παλέψουμε, όλες και όλοι, μαζί: Απέναντι στην αποχή. Αλλά και απέναντι στον ανεύθυνο και ακραίο λαϊκισμό. Ας βάλουμε στην άκρη πικρίες, δυσαρέσκειες, επιφυλάξεις. Στις κρίσιμες αυτές περιστάσεις δεν έχουμε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Εκείνο που προέχει, τώρα, είναι το εθνικό συμφέρον. Και το εθνικό συμφέρον επιτάσσει υπευθυνότητα. Η κρισιμότητα των καιρών δεν προσφέρεται, ούτε για πειραματισμούς, ούτε για αποστασιοποίηση. Το εθνικό συμφέρον απαιτεί συμμετοχή»

ΠΑΣΟΚ: Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης λόγο την άρνησή του να συμμετάσχει σαν υποψήφιος στην Α' Αθήνας ή στην Α' Πειραιά παρά μόνο σαν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του οποίου τελικά δεν συμφώνησε ο κ. Γ. Παπανδρέου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα τοποθετηθεί ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.
Ο κ. Σημίτης σε μια λακωνική ανακοίνωση ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

ΚΚΕ: Η Γ.Γ. του ΚΚΕ κα. Α. Παπαρήγα σε δηλώσεις της σε σχολικό συγκρότημα της Χωράφας στο Περιστέρι είπε ότι «Πρέπει να κοιτάξετε το σύνολο της πολιτικής. Κι εδώ αντικειμενικά μπαίνει το θέμα: Ανάπτυξη από ποιόν και για ποιόν. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την εκλογική μάχη μπορεί να γίνει ένα βήμα μπρος.» συνεχίζοντας είπε ότι «κάναμε λάθος», γιατί νομίζανε ότι η αποχή θα τους ταρακουνήσει και τελειώνοντας δήλωσε ότι «Μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, μπορεί να διασπαστούν αυτά τα κόμματα, να αλλάξουν οι αρχηγοί και τα στελέχη τους, αλλά να αλλάξουν χαρακτήρα και ταξική πολιτική δεν πρόκειται.»

ΛΑΟΣ: Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του για το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ανάφερε δεν είναι χρήσιμο απέναντι προς την Δημοκρατία και τη κοινή γνώμη ενώ πρότεινε «ο κάθε ένας απ΄ τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς να έχει επί μιάμιση ώρα πέντε δημοσιογράφους απέναντί τους που θα επιλέγει η Ένωση Συντακτών και θα απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για να αποδείξει τις γνώσεις του, την εμπειρία του, τις προτάσεις του και τις σκέψεις του για όλη τη χώρα.». Σε ερώτηση του για τον κ. Σημίτη ο κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε «Ο κ. κ. Σημίτης, ο κ. Α. Παπαδόπουλος, ο κ. Χρ. Βερελής, ο κ. Α. Αλαβάνος, η κ. Α. Μπενάκη και ποιος ακόμα ξέρει ποιοι άλλοι φεύγουν απ΄ το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι μια σημαντική απώλεια για τη Βουλή των Ελλήνων.»

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: Σε εργαζόμενους σε fast food στην πλατεία Συντάγματος ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Δ.Στρατούλη και τον Γ.Μπάρκα. δήλωσαν ότι «Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι στην επισφάλεια έφεραν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Θα είμαστε δίπλα τους, για να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι, για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους όσοι δεν έχουν φωνή» ενώ συνεχίζοντας είπε ότι «Εμείς ήρθαμε σήμερα σε μια συμβολική κίνηση, να μοιράσουμε στους εργαζόμενους των Mc Donald’s στην πλατεία Συντάγματος βιβλία που αναγράφουν πλήρως τα δικαιώματά τους με βάση την εργασιακή νομοθεσία. Την εργασιακή νομοθεσία η οποία δεν τηρείται ουσιαστικά. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν τα στραβά μάτια, επιθεώρηση εργασίας δεν υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: