Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 2


1) ΝΔ: Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης αναφέροντας ότι «Θέτει τον εαυτό μου στη διάθεση της παράταξης αλλά όχι από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή. Η απόφασή μου αυτή δεν συνιστά ούτε αποχώρηση ούτε παραδοχή αδυναμίας» και συνεχίζοντας αναφέρει ότι λέει όχι «στον κανιβαλισμό της πολιτικής ζωής και την ανθρωποφαγία».
2) ΠΑΣΟΚ: Ο πρόεδρος του κ. Α. Παπανδρέου το βράδυ της Πέμπτης 03-09-2009 στο Θησείο ανάδειξε το σχέδιο που έχει το κόμμα του για τη χώρα και ζήτησε μια αυτοδύναμη εντολή, ισχυρή, καθαρή και απεύθυνε κάλεσμα ενότητας αναφέροντας «Για εμάς υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές. Δεν υπάρχουν, όμως, 'πράσινοι', 'μπλε' και 'κόκκινοι' πολίτες. Θέλουμε κοντά μας όλους τους Έλληνες, και προεκλογικά, και μετεκλογικά. Γιατί μοναδικός γνώμονας των αποφάσεων που λαμβάνουμε, είναι το συμφέρον των πολιτών και μόνο».
3) ΚΚΕ: Ανάφερε σε δήλωση του ότι «ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν, είναι στον ίδιο δρόμο μόνο χειρότεροι γίνονται! ισχυρή κυβέρνηση σημαίνει πιο μεγάλη ληστεία σε βάρος σου υπάρχει άλλος δρόμος τώρα πρέπει να τους χαλάσουμε τα αντιλαϊκά σχέδια» ενώ συνεχίζει «Αυτό που κρίνεται στις εκλογές είναι το αν ο λαός θα βγει κερδισμένος ή θα προκύψει μία από τα ίδια, που θα πει οπισθοδρόμηση. Μία από τα ίδια θα έχουμε, αν δεν αποδυναμωθούν αποφασιστικά και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. » και καταλήγει ότι « Στάθηκε δίπλα στους αγώνες του λαού, της νεολαίας. Στα εργοστάσια, στο γιαπί, στο χωράφι, στις σχολές, στους δρόμους. Δεν συμβιβάζεται με την πλουτοκρατία».
4) ΛΑ.Ο.Σ: Ο πρόεδρος του κ. Γ. Καρατζαφέρη ανακοίνωσε την προσχώρηση του ο επί εικοσαετίας Δήμαρχο Βιλίων κ. Κωνσταντίνος Μακρυνόρης στο ΛΑ.Ο.Σ. Μετά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις.Κ. Μακρυνόρης: «Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι η Νέα Δύναμη της χώρας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Πρόεδρο που μου έκανε την τιμή να με βάλει στο συνδυασμό του και πάνω απ’ όλα να με επιλέξει για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με τη πείρα που έχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».Από τη πλευρά του ο κ. Γ. Καρατζαφέρης απήντησε: «Εάν η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε προσωποποίηση θα ήταν ο Κώστας ο Μακρυνόρης. Είκοσι χρόνια Δήμαρχος. Έχει όμως μία ιδιαιτερότητα: Είναι μία από τις πενήντα υπογραφές που μάζεψε ο κ. Καραμανλής για να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος που πρωτοπίστεψε στον κ. Καραμανλή είναι κοντά μας αυτό σηματοδοτεί τη Νέα Εποχή».
5) ΣΥΡΙΖΑ: Ύστερα και από τη νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος την Παρασκευή το απόγευμα, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ αποφάσισε να εμμείνει στην πρότασή του να τοποθετηθεί επικεφαλής και του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας ενώ βρίσκει εμπόδιο στην κατηγορηματικής άρνησης του Αλέκου Αλαβάνου να εγκαταλείψει την ηγεσία αναφέροντας ότι «Αποδέχομαι την πρόταση να είμαι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ» παράλληλα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ αποφάσισε να συγκληθεί το όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή με αντικείμενο την εκλογική μάχη της 4ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: