Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Σχόλιο για ένα τροχαίο

Ξημερώματα σήμερα ένα αυτοκίνητο που το οδηγούσε ένα 18χρονο αγόρι, και στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία νεαρά άτομα, ξέφυγε απ` το δρόμο του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Ο νεαρός οδηγός καθώς και ο συνομήλικος συνοδηγός του εξέπνευσαν επί τόπου, τα 2 κορίτσια που βρισκότανε στα πίσω καθίσματα, χαροπαλεύουν στην εντατική του ΑΧΕΠΑ.
Συγκλονιστικό αλλά – δυστυχώς – πολύ συχνό γεγονός, που κάνει πάμπολλες οικογένειες να θρηνούν ισόβια τα αδικοσκοτωμένα βλαστάρια τους ή να τα «σπρώχνουν» μία ζωή καθισμένα πάνω σε αναπηρικά καροτσάκια !,έλεος πια!
Στείλτε στα κάτεργα για όλη τους τη ζωή, αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα , πού στέλνουν με ένα χιλιάρικο στα σπίτια των υποψηφίων οδηγών την άδεια οδηγήσεως ,χωρίς εξετάσεις !.
Κρεμάστε ανάποδα κι` αφήστε τους να αργοπεθαίνουν αυτούς που-χωρίς ίχνος ανθρωπιάς-σερβίρουν για λίγα Ευρώ άπειρα σφηνάκια - βόμβες σε παιδιά που έχουν έξω απ` τα παληομάγαζά τους παρκαρισμένα τα δίκυκλα η τα (νεοαποκτηθέντα, - δώρα συνήθως των γονιών η των παππούδων) αυτοκίνητά τους.
Κόψτε τις γλώσσες και τ` αυτιά αυτών που τούς πασάρουν χόρτο,
κόκα, ηρωίνη ,κραχ και ό,τι άλλο στέλνει τα παιδιά στο θάνατο, είτε με πρόκληση τροχαίου είτε και χωρίς αυτό.
Γονείς, σταματήστε, να` στε τόσο "μοντέρνοι", τόσο "προοδευτικοί", τόσο αποστασιοποιημένοι από τα παιδιά σας. Διαθέστε περισσότερο χρόνο γι` αυτά, κάντε τα να θέλουν να κουρνιάσουν στην αγκαλιά σας και όχι να καρτερούν την ώρα που θα φύγουν από σας!. Κάντε τα ν` αγαπήσουν τη ζωή κι` όχι να "τρέχουν" προς το θάνατο!
ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ: "RADIO ROUMELI NEWS 98"
ΑΠΟΨΗ: Τα είπε όλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: