Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Αντεπίθεση των καθηγητών ΤΕΙ για τις άδειες των κολεγίων

Οι ομοσπονδίες των πανεπιστημιακών και των καθηγητών ΤΕΙ ετοιμάζουν να καταθέσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Συμβούλιο Επικρατείας αίτηση ακύρωσης των αδειών ίδρυσης 41 κολεγίων που έχουν δοθεί από το υπουργείο Παιδείας.
Ο πρόεδρός τους κ. Ν. Σταυρακάκης έχει ζητήσει συναντήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει σχετικά με τις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Από μεριάς των καθηγητών ΤΕΙ ο πρόεδρός τους κ. Γ. Τσάκνης δήλωσε ότι αναζητείται μία «φόρμουλα» για να «προσβάλουμε την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων κολεγίων»
Από πλευράς ΠΟΣΔΕΠ-ΑΕΙ και ΟΣΕΠ-ΤΕΙ δήλωσαν «υλοποιούνται οι αποφάσεις των δύο ομοσπονδιών για αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων ένδικων μέσων για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα μιας ανώτατης εκπαίδευσης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών».
Ενώ έχει «παγώσει» η διαδικασία για τις άδειες λειτουργίας, καθώς αποχώρησαν από την Επιτροπή Ελέγχου και Αξιολόγησης των Κολεγίων και οι νέοι εκπρόσωποι των ΑΕΙ - ΤΕΙ που όρισε το ΥΠΕΠΘ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κολεγίων κ. Καρκανιάς εξέφρασε την πικρία του λέγοντας ότι «τα κολέγια σπατάλησαν πολλά χρήματα για να πληρούν τις προδιαγραφές, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησής τους».
ΑΠΟΨΗ: 1) Έτσι είναι, αντί να στείλετε τον κάθε ηλί#$ υπουργό Παιδείας στην δικαιοσύνη που αναλόγως που εκλέγεται ανοίγει και από ένα ΤΕΙ σε κάθε κατσικοχώρι προσπαθείτε να πείτε ότι κάνει λάθος το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
2)
Αν τα βάλουμε και τα υπολογίσουμε για να στείλει κάποιος το παιδί του σε μία επαρχιακή πόλη θέλει 250 με 300 €για ενοίκιο (άμα δούνε φοιτητές οι ιδιοκτήτες συμπεριφέρονται λες και πιάσανε το παπά από τα αρχι#$#), 500€ το ελάχιστο για φαγητό και άλλα 200 με 300€ τα έξοδα του παιδιού εάν φυσικά ΔΕΝ θέλει και φροντιστήριο άρα το μήνα βγαίνει 950 με 1100€ δηλαδή αν υπολογίσουμε ότι κάθονται 8 μήνες τότε έχουμε 7600 με 8800€ το χρόνο, όταν για να γραφτείς σε ένα ιδιωτικό κολέγιο είναι 8000€ το χρόνο και είναι και κοντά στο σπίτι σου το παιδί.
3) Λες να φοβούνται οι καθηγητές των ΤΕΙ μην χάσουν τα φράγκα τα παραπάνω ή τους έπιασε η λαχτάρα να μάθουν στα παιδιά γράμματα?
4) Ο ιδιώτης θέλει να κάνει την δουλεία του καλή για να έχει και του χρόνου δουλεία, να κάνετε εσείς σωστά την δουλεία σας για να έρχονται τα παιδιά μας.5) Επιλογή μας είναι να διαλέξουμε τι είναι το πιο σωστό για το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: