Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 5


ΝΔ: Ο Κ. Καραμανλής με απόφαση του θέτει τον Μ. Έβερτ επικεφαλή του ψηφοδελτίου της Επικρατείας ενώ δεύτερος από ότι φαίνεται θα είναι ο Γ. Σουφλιάς και τρίτος ο Δ. Σιούφας.
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Κ. Καραμανλής από μεριάς του θείο του πρωθυπουργού Αχιλλέα Καραμανλή που έσπευσε να δηλώσει ότι θα κατεβεί στις εκλογές χωρίς να πάρει το πράσινο φως του Μαξίμου ή της Ρηγίλλης.
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη απόψε, στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Mega.
ΠΑΣΟΚ: Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές τις 4ης Οκτωβρίου εγκρίνει σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος που συνεδριάζει στις 11:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Από ότι φαίνεται επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης.
Στις 19:30 ο Γιώργος Παπανδρέου θα απευθύνει ομιλία σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Κοζάνη.
ΚΚΕ: Η Γ.Γ. του ΚΚΕ κα. Α. Παπαρήγα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε κατά την επίσκεψή της στην ΔΕΘ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση συνεργασίας του ΚΚΕ με τη Ν.Δ ή το ΠΑΣΟΚ. και συγκεκριμένα «Θα μας έπαιρνε με τις πέτρες ο κόσμος, θα ήταν σαν να έχουμε προδώσει τον λαό», ενώ συνεχίζοντας είπε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουν στρατηγικές διαφορές, συναγωνίζονται ποιο θα διαχειριστεί καλύτερα το καπιταλιστικό σύστημα σε συνθήκες κρίσης και ότι ο ένας θέλει να δικαιώσει τον θείο του και ο άλλος τον πατέρα και τον παππού του.
Στις 11:00 επίσκεψη της κ. Αλέκας Παπαρήγα στη φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ στη Μεταμόρφωση.
ΛΑΟΣ: Με σημερινή του δήλωση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, γνωστοποίησε ότι: «Το βράδυ θα συνέλθει η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος για να δει όλες τις περιπτώσεις υποψηφιοτήτων οι οποίες προβάλλονται από τα ΜΜΕ.
Θα εξετάσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για όλα τα πρόσωπα που έχουν προβληθεί και υπάρχει ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ».
ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα σε ομιλία που είχε με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων δήλωσε ότι «Είναι φανερό ότι αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές και τομές για την αναζωογόνηση της υπαίθρου και την στήριξη της αγροτοκτηνοτροφικής οικονομίας, σε λίγα χρόνια θα εισάγουμε μονάχα προϊόντα. Το κυριότερο όμως, σε λίγα χρόνια θα ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος.»
«Έτσι όπως διεξάγεται μέχρι τα τώρα ο προεκλογικός αγώνας, είναι φανερό ότι στόχος τους είναι να έχουμε δυο μονομάχους, μια ατζέντα σχεδόν όμοια, χωρίς πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις στα κεντρικά ζητήματα, τα κοινωνικά και τα οικονομικά και το δίλημμα που θα τεθεί στους πολίτες είναι με ποιον από τους δυο θα εφαρμοστεί η ίδια πολιτική.»
Ενώ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανακοινώθηκε:
«….Ξέρουμε όμως ότι παιδαγωγικό ζητούμενο παραμένει η εξασφάλιση ενός διαφορετικού προγράμματος σπουδών, σύγχρονου και πολυδιάστατου, αντίστοιχου με τις κοινωνικές ανάγκες αλλά και τις ανάγκες των παιδικών και εφηβικών ψυχών. Ζητούμενο παραμένει ακόμη το αυτονόητο, η συγγραφή άρτιων και καλαίσθητων σχολικών βιβλίων που θα κάνουν τους μαθητές να αγαπήσουν τη γνώση και όχι να τη μισήσουν. Ξέρουμε πως είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε επιτέλους μια εκπαιδευτική διαδικασία που συνέπεια της θα είναι η αχρήστευση της ανάγκης των φροντιστηρίων….»Στις 12:30 ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στις 17:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΔΕΘ στις 17:30 θα συναντηθεί με τους συμβασιούχους πυροσβέστες και στις 17:00 ο πρόεδρος του Συνασπισμού θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. ενώ στην συνέχεια θα περιοδεύσει στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: