Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΘ – Η ομιλία Κ. Καραμανλή – Οι αντιδράσεις

Φυσικά όλα τα κόμματά μετά την ομιλία του κ. Κ. Καραμανλή στην ΔΕΘ εξέφρασαν τις αντιδράσεις τους γιατί έτσι πρέπει λόγω των εκλογών που έρχονται και φυσικά την υποχρέωση τους απέναντι προς τους ψηφοφόρους τους ή και ποιο αισιόδοξα για αυτούς που θα προσελκήσουν.

Έτσι λοιπών το ΠΑΣΟΚ με δήλωση του εκπρόσωπου του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή ως «αμετανόητο» για την πολιτική του «αναξιόπιστο» για το μέλλον της χώρας και «αλαζόνα» ενώ τόνισε ότι με τις απαντήσεις έδειξε έλλειψη κοινής λογικής και συνέχισε «Για τον κ. Καραμανλή, πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι. Οι πολίτες που δεν καταλαβαίνουν όσα ο ίδιος ή οι κοινωνικοί εταίροι ή τα κόμματα, που δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει και ποτέ ο ίδιος».
Από μεριάς ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ανακοίνωσε «Το μόνο σαφές από τη σημερινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού είναι η διετής κορύφωση της άγριας πολιτικής λιτότητας απέναντι στους εργαζόμενους και στους οικονομικά αδύνατους.»
Από μεριάς ΚΚΕ δήλωσαν « Ο πρωθυπουργός με την ομιλία του ομολόγησε μια ακόμα φορά ότι τα αντιλαϊκά μέτρα είναι προαποφασισμένα, ανεξάρτητα, αν η επόμενη κυβέρνηση είναι της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Προκειμένου να στηριχτεί η υψηλή κερδοφορία και η ανταγωνιστικότητα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, θα επιδιώξουν νέες δραστικές περικοπές στο εισόδημα της λαϊκής οικογένειας, στα εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, στις κοινωνικές δαπάνες.»
Από μεριάς ΛΑΟΣ δήλωσαν « Ο κ. Καραμανλής, ήταν κατώτερος των προσδοκιών των απελπισμένων βουλευτών του και της απογοητευμένης συρρικνωμένης βάσης του κόμματος του. Με αναμασήματα ετών, στις ψευδαισθήσεις και ύβρεις, προσπάθησε να πείσει ότι διατηρεί την υπεροχή.Η, εν γένει, παρουσία του ήταν πολιτικά οικτρή. Σε προσωπικό τόνο θα του έλεγα: «Κώστα σήκω από το Καναβάτσο».
ΑΠΟΨΗ: Οι μεν λένε τα δικά τους οι δε τους απαντάνε και εμάς, μας ΓΑΜ#$%.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΔΕΘ – Η ομιλία Κ. Καραμανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: