Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Υπόθεση «Ζαρντινιέρα» Νο2



Σε μια επιχείρηση της ομάδας Δέλτα που πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια την Πέμπτη (03/09) ένας 27χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από τους αστυνομικούς όπως καταγγέλλει ο συνήγορός του κ.Παπαδάκης.
Ο συνήγορός του καταγγέλλει ότι «οι αστυνομικοί σε μια έκρηξη αδικαιολόγητης βαρβαρότητας, έδεσαν τον πελάτη μου σε ένα δέντρο, και στην συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Τον πέταξαν στο έδαφος, τον κλοτσούσαν αλύπητα στο στήθος και ως αποτέλεσμα, όχι μόνο του προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, αλλά επέφεραν και ένα τραύμα που κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή: μια τρύπα στον πνεύμονα, που προκλήθηκε όταν ένα σπασμένο πλευρό τρύπησε το ζωτικό αυτό όργανο»
Από μεριάς αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 27χρονος συμμετείχε στα επεισόδια ενώ του αποδίδουν κακουργηματικές ενέργειες όπως κατοχή εκρηκτικών και βομβών μολότοφ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ: Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση ΖαρντινιέραΟ ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα.
ΑΠΟΨΗ: 1) Τελικά δεν βάζετε μυαλό. Με τέτοιες βλακείες που κάνετε που συμπεριφέρεστε σαν σερίφηδες στο Τέξας βλέπω να καίνε την Αθήνα πάλι.
2) Τη ομάδες Δέλτα, Ζήτα, Ήτα, Θήτα τι βλακείες είναι αυτά εδώ δεν ξέρουνε να μιλάνε και να συμπεριφέρονται, τα ονόματα σας νοιάξανε.
3) Ε! ……καμιά πετρούλα θα έφυγε ε?
4) Αυτά τα καημένα αγγελάκια στη πλατεία σκέφτομαι. Τι έχουν δει τα ματάκια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: