Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Δέκα χρόνια ελευθερία έκφρασης - Δέκα χρόνια Blogger


Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η πλατφόρμα αυτοδημοσίευσης Blogger (www.blogger.com), η οποία τάραξε τα νερά και έδωσε τη δυνατότητα «φωνής» στους μέχρι τότε «άφωνους» του διαδικτύου.
Η πλατφόρμα συστάθηκε τον Αύγουστο του 1999 από μια μικρή εταιρεία ονόματι Pyra Labs στο Σαν Φρανσίσκο και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την Google τον Φεβρουάριο του 2003 και άλλαξε τις ισορροπίες στους χώρους της ενημέρωσης. Σήμερα η πλατφόρμα Blogger φιλοξενεί δέκα εκατ. «ενεργούς» χρήστες, ενώ δέχεται μηνιαίως περίπου 300 εκατ. μοναδικές επισκέψεις. Ενώ κάθε λεπτό της ώρας γράφονται περί τις 270.000 λέξεις.

ΑΠΟΨΗ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΧΡΗΣΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

που μας δίνεται την δυνατότητα να τους τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: