Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Γιάφκα στο Χαλάνδρι η συνέχεια

Εντάλματα σύλληψης που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς διέταξαν χθες οι δικαστικές αρχές.
Πρόκειται για τα αδέλφια Μιχάλη και Γιώργο Π. Νικο……….., Νταμιάνο Πτ. Μπ….., Γ. Χρ. Καρα…….., Ε. Ι. Κοντο…… και Κ. Ν. Καρα………, για τους οποίους η Αντιτρομοκρατική υποστηρίζει πως διαθέτει στοιχεία που τους συνδέουν με τους τέσσερις νεαρούς που συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι και στο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική «αποτυπώματα των έξι νέων κατηγορουμένων βρέθηκαν στη γιάφκα στο Χαλάνδρι, που τους συνδέουν ακόμη και με την κατασκευή των βομβών». Για τους έξι στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους από τις πρώτες ώρες που συνελήφθησαν οι Παναγιώτης Αν. Μας…….., Ε. Δ. Γιο……., Χ. Στ. Χατζ……… και Μ. Μ. Παντέ……….
Παρά τις εφόδους της Αστυνομίας στα σπίτια τους και σε στέκια όπου συχνάζουν δεν στάθηκε δυνατός ο εντοπισμός τους και τώρα η Αντιτρομοκρατική έχει αποδυθεί σε ανθρωποκυνηγητό. Το σπίτι στο Γαλάτσι, μάλιστα, όπου συνελήφθη ο Παν. Μας…….., ανήκε στα αδέλφια Νικολ………., τα οποία σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική είχαν αναπτύξει σημαντική δράση στον χώρο των αντιεξουσιαστών.
Εν τω μεταξύ, ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα απήγγειλε την Παρασκευή η εισαγγελέας Ελ. Ράικου σε βάρος των τεσσάρων που συνελήφθησαν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση μετά από την έφοδο της αστυνομίας στη γιάφκα του Χαλανδρίου.
ΑΠΟΨΗ: 1) Τα όνομα τα τους δόθηκαν στην δημοσιότητα και για αυτό τα έγραψα. Λίγοι ξέρουν τον Γιώργο την Ελένη την Κωνσταντίνα και τους άλλους. Μου φάνηκε περίεργο η δημοσιεύσει των ονομάτων τους, είναι σαν κάποιοι να τους καταδικάσανε προτού να γίνει το δικαστήριο.
2) Αν και ο νόμος Ν.3625/2007 επιτρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ατόμων που εμπλέκονται σε κοινωνικά εγκλήματα, εγώ προσωπικά το θεωρώ επιεικώς λάθος.
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Γιάφκα στο Χαλάνδρι

1 σχόλιο:

IMOLAOS είπε...

Σε κάποιο μέρος που μοιάζει με παιδική χαρά κάποια παιδιά θέλησαν να παίξουν.Γιατί τα ενοχλούν??