Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Αποχή από τις εκλογές αποφάσισαν στο Γραμματικό

Σε λαϊκή συνέλευση οι κάτοικοι του Γραμματικού αποφάσισαν την αποχή τους από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου λόγο του «εμπαιγμό των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας» τόσο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την ΝΔ λόγο της δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στην περιοχή.
Ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας του Γραμματικού κ. Ν. Κούκης σε δική του ανακοίνωση αναφέρει ότι «το συμφέρον του τόπου είναι πάνω από την πολιτική και τους πολιτικούς» και προειδοποιεί ότι «όσοι επιχειρήσουν να ψηφίσουν, πρέπει να ξέρουν ότι θα ναρκοθετήσουν, θα σαμποτάρουν και θα ξεπουλήσουν τον αγώνα όλων των κατοίκων» ενώ τελειώνοντας αναφέρει ότι «Η απόφαση αποχής από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι μια απόφαση ευθύνης, μια δυναμική ενέργεια, την οποία όλοι οι κάτοικοι του Γραμματικού έχουν υποχρέωση να τηρήσουν, ακόμη κι αν έχουν κάποιες ενστάσεις ή ενδοιασμούς».
ΑΠΟΨΗ: 1) Τι μας λες, βρε, πρόεδρε, αλήθεια, έτσι βγήκες και εσύ? Με λαϊκή συνέλευση? Έχουμε ξεχάσει τον όρο Δημοκρατία. Έτσι κ. πρόεδρε ξέρεις πόσοι ανεγκέφαλοι θα πάνε να την στήσουνε σε εκλογικά κέντρα και θα χλευάζουν ή ακόμη χειρότερα θα δημιουργηθούν και επεισόδια.
2) Κάπου διάβασα ένα ωραίο σχόλιο περί Δημοκρατίας και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Τι σημαίνει δημοκρατία στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα των ΜΕΜ (Μέσα Ενημερώσεις Μαζών), τα συνδικάτα έχουν το δικαίωμα κυριολεκτικώς για ψύλλου πήδημα να εξαγγέλλουν απεργία και όλοι να συμμετέχουν υποχρεωτικώς. Δηλαδή είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν οι εργαζόμενοι για τις καθαρά κομματικές αποφάσεις για απεργία, των συνδικαλιστών (κομματικών υπαλλήλων διαφόρων φατριών και σοσιαλμαρηιστικών αποχρώσεων) των κομμάτων (οικογενειακών ανώνυμων εταιρειών) όλοι είναι υποχρεωμένοι δια της βίας να απόσχουν της εργασίας των. Αυτό σημαίνει "δημοκρατία" στην Ελλάδα. Η βιαία παρεμπόδισης της εξασκήσεως του δικαιώματος της εργασίας, ο δια της βίας αποκλεισμός των εργασιακών χώρων από τους στρατευμένους απεργούς, συνέχεια……..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ. Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. Α! ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΕΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

OUPS είπε...

Καλησπέρα φίλε
Καταρχάς η αποχή βάση του υπουργείο εσωτερικών είναι 44,15% δηλαδή ήταν εγγεγραμμένοι 1.683 και ψήφισαν 940 άτομα.
Δεν νευριάζω με τις απόψεις – κινήσεις του κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου που αποφασίζει από μόνος του να πει «ό,τι εγώ ο Χρίστος δεν θα πάω να ψηφίσω γιατί είναι ό,τι είναι» δικαίωμα σου είναι, αλλά αυτό που με νευριάζει είναι ότι ο κάθε Δήμαρχος η Κοινοτάρχης στην συγκεκριμένη περίπτωση, βγαίνει και φωνάζει, ΕΓΩ, ο εκλεγμένος Δημοκρατικά, πρέπει εσείς, να σαμποτάρεται τις εκλογές, γιατί έτσι ξέρω να αντιδράσω.
Δεν το λέει ένας Κοινοτάρχης αυτά τα πράγματα.
Αν κάποιοι ανεγκέφαλοι πήγαιναν και την έστηναν στα εκλογικά κέντρα και ξεκινάγανε φασαρίες τι θα γίνονταν μετά από αυτό?
Όσο για την λαϊκή σας συνέλευση δεν νομίζω να έκανα κανένα σχόλιο.